Blog de umor

unul dintre alea două-trei bloguri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie

Gheorge Doja candidează la alegerile prezidenţiale

with one comment

Mulţi se întreabă dacă Oprescu o să candideze la preşedinţie. Sau dacă nu cumva Băsescu o să se retragă pe ultima sută de metri. Chiar nu contează. E clar cine va ajunge la Cotroceni. Se ştie chiar şi autobuzul cu care va face asta. Gheorghe Doja, care îşi anunţă, pe această cale, candidatura, o să câştige alegerile din primul tur.

Bine, nu e exclus ca adversarii lui politici să fraudeze alegerile. Caz în care, logic, le va pierde, că nici ăia nu sunt aşa de fraieri pe cât ne temem că sunt. Dacă le fraudează, le fraudează în favoarea lor. E adevărat, dacă ar fi nişte sfinţi n-ar face asta. Un suflet mare, un individ generos, un sfânt, ar frauda alegerile în favoarea adverarului. Aşa, din bunătate faţă de acesta. Tot un sfânt ar face gratuit asasinate la comandă pentru cei care nu-şi permit să plătească un asasin plătit. Ar viola în contul unui violator impotent, care s-ar alege, de pe urma agresiunii sexuale la care nici măcar nu a participat, cu prestigiul unui bărbat în putere. E adevărat, şi cu 10 ani de închisoare, dar ce mai contează. Un adevărat sfânt ar fura de la săraci şi ar da la bogaţi, deşi nu-mi dau seama ce logică ar avea un asemenea gest. Dar să nu divagăm.

Gheorghe Doja va candida deci la prezidenţiale. Evident, din partea UDMR, că doar e secui. Şi, pentru că e susţinut de UDMR, va susţine, la rândul lui, autonomia Ţinutului Secuiesc. Numai că va umbla puţin la graniţe, în sensul că-l va face să se întindă de la Dunărea până la graniţa cu Ucraina şi de la graniţa cu Ungaria şi Serbia până la graniţa cu Moldova. Cred că v-aţi prins unde bat. Muhahaha!

Principalul lui contracandidat va fi el însuşi. În sensul că se va întoarce din viitor în prezentul nostru şi, practic, sinele lui din viitor va candida împotriva lui. Partea proastă e că nici eu nu ştiu cui îi anunţ acum candidatura. Sper să mă prind până mâine dimineaţă.

Anunțuri

Written by depe

Septembrie 18, 2009 la 00:04

Publicat în Gheorghe Doja

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. e clar ca lumina zilei cine impotriva cui candideaza; asta nu mai trebuie sa ne retina; eu as inlocui in schimb scaunul prezidential cu roata; roata aia de „se trag” oamenii pe ea.

    paulgsandu

    Octombrie 5, 2009 at 10:18


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: