Blog de umor

unul dintre alea două-trei bloguri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie

În Control, fumul scapă de sub control

leave a comment »

Am fost aseară în Control şi am găsit locuri doar în secţiunea pentru nefumători. Unde se fuma la fel de mult ca în celelalte încăperi ale clubului, numai că aici nu erau scrumiere şi toată lumea scruma şi arunca chiştoacele pe jos, ceea ce le e de ajutor, într-un fel, nefumătorilor care vor să evite fumul, pentru că nu mai pune nimeni ţigări nestinse în scrumieră, din care continuă să se ridice fum. Nu, frate. Ai aruncat ţigara jos, ai stins-o cu talpa şi, lipsind-o, cu bocancul, de oxigen, i-ai eradicat orice tentativa timidă de a mai fumega.

Ar fi bine să poţi să stingi şi ţigările din scrumieră cu talpa, deşi gestul nu le e la îndemână (îndepicior?) decât celor care dansează pe mese. Oricum, în dreptul locului unde m-am aşezat eu erau, sub masă, o grămadă de chiştoace, semn că, în accepţiunea multora, fumători sunt ăia care folosesc scrumiere. Ceea ce e ca şi cum ai spune că e imposibil să te caci dacă nu foloseşti hărtie igienică. Clar!

Oricum, ce e de neînţeles e delimitarea foarte strictă a secţiunii pentru nefumători. Practic, cei care au făcut împărţirea au plecat de la premisa că fumul de ţigară chiar ştie să citească. Nu există nicio delimitare, niciun perete, niciun paravan, între locurile pentru fumători şi nefumători. Totul se bazează pe bunăvoinţa fumului care, văzând indicatorul Salon pentru nefumători, o să se înghesuie într-o parte a clubului unde oamenii şi-au asumat riscul de a face cancer.

Anunțuri

Written by depe

Martie 15, 2009 la 13:40

Publicat în ce-am mai facut

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: