Blog de umor

unul dintre alea două-trei bloguri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie

Mâncarea preferată a prostituatelor din Thailanda: conserva de peşte

leave a comment »

conservaŞase persoane care au mâncat conserve de peşte produse în Thailanda au fost internate la spitalul de boli infecţioase „Matei Balş”, după ce s-au îmbolnăvit de botulism. Unul dintre cei internaţi a şi murit, dealtfel.

Ştirea e în toate ziarele, ceea ce mi se pare o risipă de hârtie şi semnul clar că în ţara asta nu se mai întâmplă lucruri. Ştirile ar trebui să arate cu totul altfel.

De exemplu: Un bărbat dintr-o comună vasluiană a scăpat nevătămat după ce a consumat o conservă de peşte produsă în Thailanda. Concubina lui, cei doi copii dintr-o relaţie anterioară, cu o minoră rudă de gradul II, precum şi tânăra pe care o sechestrau în beci, obligând-o să se prostitueze, au murit la spital, ca urmare a infectării cu bacteria botulimică.

Sau: Deprimată din cauză că a fost părăsită de iubitul ei, o adolescentă din Botoşani a încercat să-şi pună capăt zilelor, cu ajutorul unei conserve de peşte produse în Thailanda. Din fericire, fata a fost salvată la timp de părinţi, care au luat-o la rost că de ce mănâncă mâncarea frăţiorului ei. Conserva i-a fost pe urmă dată micuţului, care a murit în drum spre spital.

Bilanţul victimelor pe care le-au făcut, până acum, conservele de peşte produse în Thailanda e de-a dreptul tragic. Ca urmare a consumării unor astfel de alimente, peste 1.700 de persoane au murit, iar alte 3.490 şi-au pierdut viaţa.

Foto: Dezolat de viaţa tot mai grea, un pensionar apelează la o soluţie extremă: conserva de peşte produsă în Thailanda.

Anunțuri

Written by depe

Martie 4, 2009 la 08:43

Publicat în observatie, prostii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: