Blog de umor

unul dintre alea două-trei bloguri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie

Mircea Badea in blogosfera!

with 2 comments

mircea-badea1

Frate, Mircea Badea in blogosfera! „Acu’ s-a trezit şi ăsta”? ziceti. Se iarta, sunt sigur. De ceva vreme m-am ocupat cu chestii de o intelectualitate neindoielnic superioara; dar, oricat mi-ar placea sa ma mai dau mare si sa fac acest post tot despre viata mea neindoielnic super-… interesanta, voi scrie de subcultura TV romaneasca, cu bunavointa cu care academicianul Manolescu o tolera pe pitzipoanca aia de prezentatoare aseară, la TVR 2, care fată nici macar nu reusea sa-i laude destul cartea lui gigant, auzi proasta. (Ma rog, domnul academician, cu o eleganta desavarsita, a oferit doua anecdote suficiente, dintre care una l-a facut sa para un erou al revolutiei romane.)

Mircea Badea, acest erou al poporului proletar. Acest vajnic strajer al moravurilor romanesti care s-au pastrat neîntinate de veacuri. Luati ce am zis literal. Numai proletarii il plac pe el, si … nici sa nu vorbim de drepturile minoritatilor si ale homosexualilor; el are o aversiune extrema fata de sexul oral. (Zici ca a fost fortat sa o suga cuiva, asa de tare e aversiunea lui. Bai, sa nu intelegeti gresit, nu zic ca Mircea Badea a supt pula, in genunchi, asa cum si-a imaginat scarbit intr-un post recent ca au facut fostele lui Briatore. Nu, eu zic doar ca are o aversiune similara cu a unui homosexual reprimat care a fost molestat facial, atat.)

Din pacate tot ce se poate spune in cateva randuri de Mircea Badea s-a spus. Planuiam sa fac un comentariu inteligent pe proza lui, dar asta nu va convinge pe nimeni care nu a fost convins dupa ce a vazut „In gura presei” de cateva ori. Posturile pe bloguri despre el nu o sa faca decat sa-i intareasca audienta. Este la nivelul de influenta in media la care numai el se poate autodistruge prin ceea ce face. Eu zic sa il privim in flacari.

P.S.: Ghici de ce se uraste Mircea Badea? (Ganditi-va la ce zicea. Astept raspunsuri. Premii in bani de Monopoly.)

Reclame

Written by Surge

decembrie 22, 2008 la 22:05

Publicat în Lupu, presa

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mie imi place…si nu-s proletara

    cutza40

    ianuarie 11, 2009 at 15:03

  2. Aaaa, nu numai ca m-am uitat la cateva emisiuni de-ale lui Badea, ci la toate…zi de zi…iar pe alea pe care le pierd le vad pe net…uneori, pe cele mai bune, le vad si in reluare…Si nu, nu ma plictisesc. Doar proletarilor le place Badea? hm…bataia doare

    sabina

    februarie 13, 2009 at 18:20


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: