Blog de umor

unul dintre alea două-trei bloguri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie

Cum e cu românii din Italia

leave a comment »

Sa ma lamureasca si pe mine cineva. Pe de o parte, avem probleme cu natalitatea. Populatia tarii imbatraneste si vin prea putini copii din urma. Romanilor le e prea târşă sa se mai inmulteasca.

Pe de alta parte, romanii din Italia violeaza intr-o veselie. Paradoxal, nu? Ai fi tentat sa te gandesti ca libidoul e problema.

Din cauza incidentului amintit mai sus, italienii au pus piciorul in prag si au lasat sa se inteleaga ca s-au cam saturat de noi.

Acum, eu as incerca sa-i linistesc. In niciun caz poporul nostru n-are o inclinatie deosebita pentru viol. Statisticile o dovedesc. Avem o natalitate atat de mica incat ai putea sa crezi ca romanii n-au deloc chef de sex. Sau daca au ceva apetit, prefera sa se masturbeze. Sau sa folseasca prezervative, ceea ce un violator n-ar face sub nicio forma. Ma rog, ati prins ideea.

Nici criminalitatea din Italia nu poate fi pusa in carca romanilor. Adica… Gruparile mafiote din Bucuresti folosesc sabii ninja din alea decorative, care nu taie. Iar in romana, la sangeroasa vendetta (cuvant italian!) se zice „să nu-l bagi în pizda mă-sii?”. Intelegeti ce vreau sa spun? Adica, de astia le e frica italienilor? Pai mafiotii lor pun cateva tone de explozibil in piscina judecatorilor doar asa, sa le sugereze subtil ca nu-i cazul sa te pui cu cine nu trebuie.

Anunțuri

Written by depe

Noiembrie 1, 2007 la 12:48

Publicat în observatie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: