Blog de umor

unul dintre alea două-trei bloguri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie

Bute plus Doroftei egal not love

with one comment

Lucian Bute a devenit campion mondial la profenisionisti, dar nu toti romanii sunt in culmea fericirii pentru asta. Unul dintre cei care se bucura in sila e Doroftei. Un alt campion la box profensionist, pe care titlul mondial l-a propulsat, alaturi de Lacatus si Dracula, direct intr-un videoclip BUG Mafia.

Conflictul dintre Bute si Doroftei e mai vechi si nu are cauze profesionale. Tot cautand pe google, am aflat ca intre cei doi s-ar afla sotia lui Doroftei. Ma rog, destul de naspa pentru Doroftei care banuiesc ca a luat-o de nevasta ca s-o aiba doar pentru el.

Ideea e ca Bute s-ar fi dat la femeia lui Doroftei pe vremea cand amundoi boxau in Canada. Am gasit, totusi, o stire din 2005 care sugereaza ca Doroftei s-a fript destul de rau cu avansurile lui Bute. Motiv pentru care sufla chiar si intr-o banala vacanta a acestuia in Romania, la Galati, in orasul lui natal.

Pentru ca Doroftei zice cam asa (reformulez, ca sa para mai sugestiv si ca sa-mi iasa povestea): „Ceeee? Bute se intoarce in Romania sa-si faca vacanta de Paste? Poate se da iar la nevasta-mea, ca-l iau la pumni!”

Parca-l vad pe Bute in avion, pe linia Montreal-Bucuresti, consultandu-si lista cu ce are de facut in cele cateva zile in care sta in Romania:

„Aşa, deci tre să ajung la ai mei, la Galaţi, merg pă urmă pe la sormea, îi duc ceva lu ăla micu al ei, ies la o bere cu băieţaşii de la bloc, poate futem ceva prin oras, trec şi pe la discoteca din centru, să vad ce mai face badigarzii care boxa cu mine pe vremuri. A, şi să dau o fugă pân la Ploieşti, să mă bag în seamă ca nevasta lu Doroftei.”

După ce a stat atat timp in Canada (a doua tara din lume ca suprafata), Doroftei a capatat o imagine distorsionata asupra Romaniei. Mai precis, tara noastra este, pentru el, locul ala extrem de mic, unde un baimarean sedentar poate oricand da nas in nas cu un craiovean care nu-si paraseste niciodata domiciliul. Iar Bute, cand merge la buda, poate nimeri, la o adica, chiar in dormitorul doamnei Doroftei.

Anunțuri

Written by depe

Octombrie 21, 2007 la 08:24

Publicat în sport

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. 😀

    lupucusenile

    Octombrie 21, 2007 at 18:31


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: