Blog de umor

unul dintre alea două-trei bloguri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie

Povestea unui club de fotbal

with one comment

Daca sunteti pasionati de fotbal si urmariti ligile inferioare, probabil ca ati auzit de clubul Laminorul Roman. Dar stiti oare povestea acestei denumiri?

Ca multe alte cluburi de fotbal, Laminorul Roman a fost botezat dupa sponsorul principal. Fotbalul traieste din reclama, nu? Acest sponsor era un bordel pentru pedofili, aflat in imediata apropiere a stadionului. Localul se numea „La minorul Roman”, dar, pentru ca pedofilia este interzisa, primele doua cuvinte au fost contopite ca sa nu aiba autoritatile de ce sa se lege.

Echipa de fotbal a bordelului nu a promovat decat o singura data in prima liga. In anul imediat urmator, clubul a ajuns sa joace si in primul tur al Cupei UEFA, dar a fost imediat descalificat. Masluise tragerea la sorti pentru a pica cu o echipa din Belgia. E usor de inteles motivul. Fanii belgieni ar fi fost o clientela binevenita pentru bordel.

In fine… Echipa a fost descalificata din cupele europene si retrogradata in liga a doua, unde se zbate si acum. A trecut mult timp de la singurul an de glorie fotbalistica a clubului, iar intre timp Roman a devenit si el major. In amintirea acelor vremuri, insa, numele localului a ramas neschimbat.

Anunțuri

Written by depe

Octombrie 13, 2007 la 12:32

Publicat în etimologii

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. :)) … poveste misto laminata … sa va spun eu istoria laminatei. A fost odata un bordel langa un camp minat. Intr-o buna noapte, Scufita Rosie care-si facea numarul la bara i s-a aprins lampa si l-a sfatuit pe patron sa schimbe numele bordelului din „La sapte craci” in „Laminata”. Am incalecat pe-o sea si am primit para.

    zuza

    Octombrie 16, 2007 at 15:16


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: