Blog de umor

unul dintre alea două-trei bloguri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie

Fashion police

leave a comment »

Ieri m-a vizitat un prieten care peste o lună o să fie în State. Are mâine interviu la Ambasada SUA, dar a venit în Bucureşti mai devreme pentru că în oraşul nostru de baştină nu se găseşte mai nimic de făcut.

Sprea seară am mers în Club A, dar n-am reuşit să intrăm. Când să-şi cumpere amicul meu bilet, unul dintre paznicii localului i-a ridicat, printr-un gest de neînţeles, tricoul şi i-a pipăit, scurt şi gay, pantalonii. Nu, n-are voie să intre, a căzut, necruţător, verdictul.

Eu m-am gândit în momentul ăla că viitorul rezident în Durham, North Carolina, e înarmat. Păi ce şanse să mai aibă la interviul pentru viza de State, mi-am zis, când el e considerat prea periculos şi pentru Club A?

Problema era, însă, cu totul alta. Pantalonii erau de fâş. Deci inflamabili, am bănuit noi, pe urma. Cu alte cuvinte, omul purta haine care puteau, la o adică, să ia foc, ceea ce nu e recomandat în Club A, unde clienţii duc o adevarată luptă cu flăcarile.

Aşa cred ca se simţeau şi evreii, am spus în timp ce ne îndepărtam de locul în care ne fusese interzisă intrarea.

Am mers pe urmă printr-un gang care dă în Lipscani. Acolo, un motociclist îşi înfăşurase la brâu o gagică. Pe moment am crezut că fac sex, ceea ce nici nu e exclus, dealtfel. În caz că nu se înţelege, motocicleta era sub ei. Când noi ieşeam din gang, am auzit-o pornită, apropiindu-se încet din spate.

Ne-a depăşit cu viteză mică. Nu mergea mai repede pentru că tipul nu vedea în faţă decât pieptul gagicii. Motorul a trecut pe urmă prin dreptul unor poliţişti care stăteau înşiraţi în faţa secţiei 13 (parcă).

Din moment ce poliţiştii n-au avut nicio reacţie, am înţeles că motocicletele conduse de cupluri care fac sex nu sunt ceva neobişnuit pentru străzile Bucureştiului. Numai să nu vorbească la telefon.

Reclame

Written by depe

iulie 8, 2007 la 17:10

Publicat în aberatii, ce-am mai facut

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: