Blog de umor

unul dintre alea două-trei bloguri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie

Senzational: Tînără goală, facînd sex cu ciorapi albi în picioare

with 2 comments

Aseara m-am culcat devreme. Pe la 12 fara ceva. Azi dimineata totusi, jucandu-ma cu telefonul, in timpul unui seminar, am vazut ca vorbisem cu o prietena pe la 12 si jumatate. Nu dormeam la ora aia?

Apoi mi-am amintit. Ma sunase sa-mi spuna ceva, dar, din cauza somnului, nu fusesem foarte cooperant.

Azi am incercat toata ziua sa-mi amintesc motivul telefonului, dar n-am reusit. Am sunat-o de mai multe ori ca s-o intreb ce-mi spusese. Degeaba. Era la cursuri si n-a putut sa raspunda.

Intr-un tarziu, mai precis acum cinci minute, am reusit sa daud e ea. Ei bine, azi noapte ma
trezise din somn sa-mi comunice subiectul aflat in discutie pe OTV. Citez: „Tanara goala, facand sex cu ciorapi albi in picioare”. Ati retinut? Daca nu, repet: „Tanara goala, facand sex cu ciorapi albi in picioare”. Ca sa ramana mai usor in memorie, dar si pentru mai multa autenticitate OTV-ista, o sa scriu si eu cu litere mari:

TANARA GOALA, FACAND SEX CU CIORAPI ALBI IN PICIOARE

Adica, nu e vorba de orice pornaciune. Se afla in discutie o tanara, o copila a carei puritate e sugerata de ciorapii albi. E goala, adica asa cum s-a nascut, dar, pe langa asta, mai are un semn al inocentei: ciorapii albi, pe care ii poarta chiar si atunci cand face sex.

Aici cred ca s-au pripit redactorii OTV-ului. Poate ca fata facea dragoste, nu sex. Iar partenerul ei, din dragoste pentru ea, n-o dezbracase de tot. Ii lasase ciorapii in picioare, ca nu cumva tanara sa raceasca. Dar, ce sa-i faci? Asta e presa. In goana dupa senzational, pierde din vedere ceea ce conteaza cu adevarat.

Reclame

Written by depe

martie 23, 2007 la 16:56

Publicat în aberatii, televiziune

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. doamne! asta e o stire chiar slabuta fata de ce perle am auzit ca emite otvul. tu n-ai vazut interviul senzational si in premiera cu un criminal in serie??? au dat carcotasii niste secvente si o reconstituire in stilul lor, bineinteles. nici nu stii tu ce rau poti jigni un criminal in serie daca ii spui ca e criminal! =)) el e un artist…

    psiheea

    martie 29, 2007 at 10:23

  2. am vazut la carcotasi un fragment dintr-o emisiune de pe national tv, in miezul problemei. era inventata o prostituata care a lesinat in direct si a cazut de pe scaun .pana sa se prinda moderatorul talk showului ce se intampla, ceilalti invitati au ras si au facut glume, zicand ca prostituata se preface. lumeeeeeeeee!

    depe

    martie 29, 2007 at 13:28


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: